Lördagsmys

Lördagen började ganska bra. Slutade jättebra. Man går upp på morgonen och vet inte riktigt vad man håller på med. Trött om fan stegar mina ben iväg till djuraffären för att skaffa mig lite syrsor och zophobasmaskar. När man kommer dit blir man fast i reptilrummet för att hjälpa till att städa alla terrarium. Kommer hem igen för att min syster skulle komma och hjälpa mig Julstäda. Städat blev det men minst lika stökigt när de gick. Det blev mycket folk. Först Kom min syster och min ena lillebror, sen kom min andra lillebror och Dennis a.k.a Steken. Sen kom Min systers fina pojkvän Fredrik. Från ingenstans kommer sen helt plötsligt min och Dennis polare för att hjälpa till med sin flickvän de blev dock kortvariga då de skulle iväg på tacokväll hemma hos dennis. När dessa folk har gått börjar syskonskaran + 1 (fredrik) att baka Pepparkakor. Som vanligt så orkar min småbrödrar bara en halvtimme innan de gick och satte sig vid guitar hero igen. Då fick helt plötsligt Jag, fredrik och syrran en jättedeg att baka. jag och Fredrik klarade en halvtimme till sen var det bara min syster =P.
Efter detta började folket avika och mina ben styrde mig mot Österäng till Lene och Sanna som satt och bara hade det mysigt. sanna satt ensam och drack Vin o Sprit. Man kunde ju inte mer än synd om henne så man tog en Cider i ren sympati (och att det är ju faktiskt ganska gott efter en heldag av Pokerspel o Pepparkakebagande.)
Nu sitter man här och ska ner och handla Pizzafrukost. SOO BYE BYE

Livets Laxeringsmedel

Jaa... Bortamys med Lene är bra. Det har jag fått lära mig nu under lite mer än 1månad. Lene har en helt underbar soffa.
Om ni undrar så är jag Putte aka Smygfizzen vilket är helt onödigt vetande för folk som egentligen inte känner mig, för dem som redan känner mig så vet ni redan detta... Livet är ett stort skithål. Det bara bildas en massa skit innan man måste gå på toan och verkligen skita ut det. Problemet med livet är att det är en ända stor förstoppning och det ända som hjälper är att leva det. Leva det så bra som möjligt. Träffa människor som fungerar som ett sorts laxeringsmedel och förenkla vardagen så man slipper bli helt förstoppad av allt som händer.
det roligaste med att just jag skriver detta är att jag är ganska nöjd med mitt liv. Jag vet inte om det är för att jag har förstått just detta eller om jag bara accpeterar det. I vilket fall som helst så ska folk veta att jag är en glad kille.
Lene, Sanna, Jocke ni är typiska fina laxeringsmedel som gör att livet blir lättare och man slipper få ont i magen.
Jag tackar er hemskt mycket för detta.
Sen finns där ju självklart människor som stoppar upp en fet jävla buttplugg i Röven på en och bara stänger in allt.
Tråkigt att sånt folk finns. Men alla är vi här ändå. Acceptance mellan parter för att de behövs lika mycket som det fina "laxeringsmedlet". Annars lär man sig aldrig att uppskatta att det är skönt att skita löst ibland.
Nu ska jag mysa vidare så att det inte blir så svårt att skita ikväll.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0